Pörssin Alumnien Octoberfestit

Date

21 loka 2022
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Pörssin Alumnien Octoberfestit

”Ein Prosit, ein Prosit der Gemütlichkeit Prost, prost, prost”

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan Pörssin alumnien ikiomaa Oktoberfestiä perjantaina 21.10. Helsingin ytimeen!

Tapahtumassa on luvassa riemukasta ohjelmaa, musiikkia, Oktoberfest-henkinen ruokailu sekä seurana tottakai ihania Pörssin Alumneja. Pue siis halutessasi lederhosenit tai dirndl-mekko, nappaa vanhat kaverit kainaloon ja tule nauttimaan tästä loppuvuoden päätapahtumasta. Tapahtuma on OPM (oma pullo mukaan), joten voit tuoda paikalle kurkun kostuketta haluamasi määrän. Illan ei tarvitse toki loppua vielä tapahtuman jälkeen, vaan jatkamme porukalla kohti Helsingin yöelämää. Lisätietoja jatkoista vielä myöhemmin.

Osallistumismaksu: Alumnien jäsenille: 30€, ei jäsenille: 55€ sisältäen: alkudrinkin, 2 mietoa ja ruokailun jälkiruokineen

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Vahvistusviesti ja lasku lähetetään viikonloppuun mennessä kaikille mukaan päässeille sähköpostitse. Mikäli jostain syystä et pääsekkään paikalle, voit myydä lippusi eteenpäin kaverillesi. Ilmoittautumisajan jälkeen erityisruokavalioita ei voida kuitenkaan enää valitettavasti huomioida. Laitathan meille tästä infoa porssin.alumnit(a)gmail.com sähköpostiin, jotta pysymme kartalla tapahtuman osallistujista.

Tapahtuman pääkumppanit: Helsingin Ekonomit ry, Avance-johtamiskoulutus ja Kyrö Distillery Company

Helsingin Ekonomit logo    Avance-johtamiskoulutus logo    Kyrö Distillery Company logo

 

Nähdään Octoberfesteillä!

MITÄ: Alumnien Oktoberfestit (tapahtuman FB-eventti)

MISSÄ: M6 juhlatilassa

MILLOIN: Pe 21.10. klo 18.00-22.00

DRESS CODE: Lederhosenit/Dirndl-mekko tai normaalit vaatteet

MUKAAN: Omat juomat ja iloinen mieli!