TAPAHTUMAT

Olemassaolomme ydin

Pörssin Alumnit järjestää tapahtumia edistääkseen verkostoitumista alumnien ja opiskelijoiden keskuudessa. Tapahtumiamme ovat Uraklubit, Afterworkit sekä joka toinen vuosi järjestettävät Alumniaiset ja joka toinen vuosi järjestettävä isompi tapahtuma kuten Octoberfestit tai Venetsialaiset.

 

Tapahtumamme on tarkoitettu pääasiassa Pörssin Alumnien jäsenille. Jäsenenä tapahtumien osallistumismaksu on edullisempi ja nautit myös muista eduista. Kaikki alumnit ja opiskelijat ovat kuitenkin myös tervetulleita tapahtumiimme.

 

Lue lisää tapahtumistamme alta ja tule mukaan.

Alumniaiset

Alumniaiset on juhlatilaisuus, joka kokoaa yhteen kaikki JSBE:stä ja sen edeltäjistä valmistuneet kauppatieteilijät. Alumniaiset on suunnattu ensisijaisesti kaikille KTK- tai KTM -tutkinnon suorittaneille sekä JSBE:n henkilökunnalle, mutta myös nykyiset pörssiläiset ovat tervetulleita osallistumaan. Alumniaiset sisältää illallisen buffetista tai pöytiin tarjoiltuna, juomia, puheita ja ohjelmanumeroita. Alumniaisissa palkitaan myös Vuoden alumni. Pukukoodina tapahtumassa on yleensä cocktail.

Afterworkit

Afterworkeilla istutaan iltaa työpäivän jälkeen rennoissa tunnelmissa ravintolapuitteissa. Afterworkeja on yleensä vietetty jossakin Helsingin ravintolassa, mutta afterit ovat sijoittuneet myös Jyväskylään. Tule vaihtamaan kuulumisia tai tekemään uusia tuttavuuksia.

Uraklubi

Uraklubit

Uraklubi on uraan ja työelämäaiheisiin keskittyvä jäsenilleen avoin keskusteluryhmä, jonka tapaamisissa käydään teemoitettuja keskusteluja työelämään liittyen. Vapaamuotoisen keskustelun tarkoituksena on sparrata ja auttaa toinen toisiamme löytämään avaimet onnistumisiin. Uraklubien aiheita ovat olleet mm. työajanhallinta ja työssä jaksaminen, etätyö, HR & liiketoiminta, verkostoituminen, uran alku ja uratarinat.

Muut tapahtumat

Afterworkien, Uraklubien ja Alumniaisten lisäksi järjestämme vaihtelevasti myös muita tapahtumia. Esimerkiksi joka toinen vuosi järjestetään joku muu isompi tapahtuma kuten Octoberfestit, venetsialaiset tai rapujuhlat. Lisäksi järjestämme piknikejä ja asiatapahtumia.

kesäkuu 2024

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7

Events

Haluatko olla osa tapahtumiamme? Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista