YHDISTYS

Yhdistys numeroina

Jäsentä
0 +
Tapahtumaa vuodessa
0 +
Potentiaalista jäsentä
0 +

Yhdistyksen tarina ja tarkoitus

Joulukuussa 2014 noin 50 innokasta alumnia perustivat Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun alumneille oman yhdistyksen Pörssin Alumnit ry:n. Virallisen ry-tunnuksen Pörssin Alumnit sai helmikuussa 2015, kun se rekisteröitiin viralliseksi yhdistykseksi.

 

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Jyväskylän yliopistossa kauppa- tai taloustieteellisiä opintoja suorittaneiden henkilöiden (alumnien) yhdistäjänä sekä luoda ja ylläpitää perinteitä alumnien välillä. Lisäksi yhdistys edistää jäsentensä verkostoitumista sekä lisää vuorovaikutusta alumnien ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun, sen opiskelijoiden ja opiskelijayhdistys Pörssi ry:n välillä.

 

Yhdistys järjestää erilaisia asia- ja viihdetapahtumia jäsenilleen erityisesti Helsingin seudulla, mutta myös Jyväskylässä. Tapahtumiimme kuuluu Uraklubeja ja Afterworkeja sekä joka toinen vuosi järjestettävät Alumniaiset sekä toinen vuosi järjestettävä isompi tapahtuma kuten Octoberfestit, venetsialaiset tai rapujuhlat. Lue lisää tapahtumistamme Tapahtumat -sivulta.

 

Toivotamme kaikki Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun entiset opiskelijat ja työntekijät yhdistyksen jäseniksi. Myös opintojensa loppuvaiheessa olevat pörssiläiset ovat tervetulleita liittymään joukkoomme. Sinun ei siis vielä tarvitse olla valmistunut liittyäksesi jäseneksi ja tullaksesi mukaan toimintaamme.

Löydät meidät myös somesta.